AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kızın asker olduğunu görmek

Kahve falında bir kızın asker olduğunu görmek

Kahve falında bir kızın asker olduğunu görmek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, hanenizde bolluk olacağına, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kızın asker olduğunu gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde bir sosyal aktivitede ya da kalabalık bir eğlence yerinde bulunmanız da olasıdır.

Kahve falında kızın askere gittiğini görmek onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızını askere göndermek iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında bir kızın askere gitmek yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında kızını asker görmek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kızın askere gittiğini görmek farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızın askere gitmek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında kızı askere göndermek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, bereketin ve verimin olacağına delalettir.

Kahve falında kızın asker olduğunu görmek ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir