Kahve falında arkadaşınla konuşmak

Kahve falında arkadaşınla konuşmak sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşınla konuşmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda baskı giderek daha da artıyor olabilir veya tam tersi, siz, baskının dozunu arttırma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında bir arkadaşla konuşmak girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında eski bir arkadaşla konuşmak yalnız kalınacağına, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşıyla konuşmak çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına inanılır.

Kahve falında iş arkadaşıyla konuşmak kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşla telefonla konuşmak deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşla konuşmak kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına işaret eder.

Kahve falında bir arkadaşla telefonda konuşmak insanların takdirini kazanacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına işarettir.

Kahve falında eski erkek arkadaşıyla telefonda konuşmak kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, yüksek diploma alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir