AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan kızılcık toplamak

Kahve falında ağaçtan kızılcık toplamak

Kahve falında ağaçtan kızılcık toplamak kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, kişinin başarıdan başarıya koşacağına, hasret içinde kalacağına, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, kazançlı işler yapılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçtan kızılcık toplamak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızı yürütme veya ortaya koyma konusunda ısrarcı ya da inatçı olabilirsiniz.

Kahve falında ağaçtan kızılcık toplamak onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden fal, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına rivayet eder.

Kahve falında kızılcık kirazı toplamak üzüntülerin sevince dönüşeceğine, hayatın fal sahibine güleceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı kızılcık toplamak mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızılcık toplamak ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında kızılcık görmek aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, getirisinden daha fazla olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil kızılcık görmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı kızılcık görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızılcık meyvesi görmek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir