AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını öldüğünü görmek

Kahve falında kızını öldüğünü görmek

Kahve falında kızını öldüğünü görmek arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kızını öldüğünü gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdığınız sizden fayda sağlama niyetinde olabilir.

Kahve falında kızının birini öldürdüğünü görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kızı öldürmek işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızının öldüğünü görmek hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızını öldürmek sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine delalet eder.

Kahve falında kendi kızını öldürmek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında sevdiği kızı öldürmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine delalettir.

Kahve falında sevdiği kızın öldüğünü görmek maddi konuların çözüme kavuşacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında genç bir kızın öldüğünü görmek mevki makam sahibi olunacağına, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir