AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kızı istemek

Kahve falında bir kızı istemek

Kahve falında bir kızı istemek kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine yorulur.

Kahve falında bir kızı istemek gördüyseniz:

  • Zamanın imkanlarını iyi kullanmaya çalışmalısınız.

Kahve falında kızını istediklerini görmek geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında sevdiği kızı istemek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, neşeleneceğine delalet eder.

Kahve falında kızının evlenmek istediğini görmek dualarına karşılık alacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evlenmek istediği kızı görmek hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızı istemek dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evlenmek istediğin kızı görmek kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında bir kızı istemek kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızı istemek ferahlayacağına, hafifleyeceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir