AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızgın tosun görmek

Kahve falında kızgın tosun görmek

Kahve falında kızgın tosun görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, evindeki ve işindeki verimin azalacağına, bazı başka desteklere kavuşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına yorulur.

Kahve falında kızgın tosun gördüyseniz:

  • Üzerinize aldığınız her işte hayranlık uyandıracak başarılar kazanabilirsiniz.

Kahve falında kızgın tosun görmek her daim Allah yolunda olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tosunun kaçtığını görmek geç de olsa huzura erileceğine, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına yorulur.

Kahve falında inek tosun görmek hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tosun kovaladığını görmek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında kara tosun görmek yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında besili tosun görmek çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah tosun görmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tosunlar görmek problemlerle baş etmekte zorlanacağına, yanlış adımlar atacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir