AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızgın yağ döküldüğünü görmek

Kahve falında kızgın yağ döküldüğünü görmek

Kahve falında kızgın yağ döküldüğünü görmek dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kızgın yağ döküldüğünü gördüyseniz:

  • Sezgilerinizi kullanmayı gözardı etmemelisiniz.

Kahve falında kızgın yağ görmek sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavada kızgın yağ görmek mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, keyifli hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında kızgın yağ içmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Kahve falında kızgın yağ dökmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızgın yağ döküldüğünü görmek çok büyük borçlar alacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına delalet eder.

Kahve falında kızgın koca görmek çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına alamet eder.

Kahve falında kızgın surat görmek ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında kızgın baba görmek kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir