AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızgın kedi görmek

Kahve falında kızgın kedi görmek

Kahve falında kızgın kedi görmek sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına işarettir.

Kahve falında kızgın kedi gördüyseniz:

  • Ateşle ilgili şeylerden gelebilecek tehlikelere açıksınız.

Kahve falında kızgın kedi görmek namının yürüyeceğine, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına inanılır.

Kahve falında kızgın adam görmek huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, o kişiye zararının dokunacağına yorulur.

Kahve falında kızgın olduğunu görmek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında şeytanı kızgın görmek haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kızgın kalabalık görmek ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken fal sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kızgın ayı görmek sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızgın yağ görmek çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kızgın kumda yürümek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir