AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızgın biri görmek

Kahve falında kızgın biri görmek

Kahve falında kızgın biri görmek borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, fal sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, anne babayla ters düşüleceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kızgın biri gördüyseniz:

  • Planlarınızı meslektaşlarınızla paylaşmamalısınız.

Kahve falında eski sevgiliyi kızgın görmek ters giden bir durumla karşılaşılacağına, başarılarının devam edeceğine işarettir.

Kahve falında kızgın ateş görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine delalettir.

Kahve falında ölen birini kızgın görmek zarara gireceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi kızgın görmek zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş anneyi kızgın görmek karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine yorulur.

Kahve falında kızgın biri görmek iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında kızgın baba görmek ferah bir döneme girileceğine, rızkının azalacağına rivayet eder.

Kahve falında kızgın siyah at görmek huzurlu günler görüleceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir