Kahve falında kızdığın birini görmek

Kahve falında kızdığın birini görmek hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, hem dua alacağına, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına delalet eder.

Kahve falında kızdığın birini gördüyseniz:

  • Olan biteni öğrenmek için daha fazla zaman ayırmalısınız.

Kahve falında kızda erkeklik organı görmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına işarettir.

Kahve falında bir kızdan mektup almak kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının kızdığını görmek cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, yakında güzel haberler alarak sevineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında müdürünün kızdığını görmek ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bekar kızda yüzük görmek korkulan bir şeyin başa geleceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına işaret eder.

Kahve falında birine bağırmak kızmak hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kızdan hediye almak kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babasının ona kızdığını görmek rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, ekmeğinin artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir