Kahve falında tanıdık birinden mektup almak

Kahve falında tanıdık birinden mektup almak bunu da herkese ilan edeceğine, haksızlık yapmayacağına, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık birinden mektup almak gördüyseniz:

  • Gereksiz kişileri hayatınızdan uzaklaştırma kararı alabilirsiniz.

Kahve falında tanıdık birinden mektup almak daha büyük işler için bir örnek olacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine delalet eder.

Kahve falında mektup bulmak işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, yenileceğine, şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında pembe mektup görmek eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında başbakandan mektup almak maddi olarak çok rahat olunacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına tabir olunur.

Kahve falında birinden mektup aldığını görmek durumunuzun iyileşeceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilisinden mektup almak günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mektup okumak iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının mektubunu okumak çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir