AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabak tatlısı görmek

Kahve falında kabak tatlısı görmek

Kahve falında kabak tatlısı görmek tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, hükmünün geçmeyeceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında kabak tatlısı gördüyseniz:

  • İstikrarlı olmanız şanslarınızı arttırabilir.

Kahve falında kabak tatlısı yemek eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında tatlı kabağı yemek iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında kabak tatlısı görmek yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, bankadaki hesabının büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabak tatlısı pişirmek üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına yorulur.

Kahve falında kabak tatlısı almak mutluluğun günden güne daha da artacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında tatlı kabağı görmek kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kabak tatlısı ikram etmek rızık ve kazanç elde edeceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tatlı kabak yemek eski bir hastalığın nüksedeceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir