AnaSayfa / Genel / Kahve falında koçan mısır görmek

Kahve falında koçan mısır görmek

Kahve falında koçan mısır görmek sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, güzel haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında koçan mısır gördüyseniz:

  • Alacağınız bazı kararla hayatınıza ciddi bir yön verebilirsiniz.

Kahve falında koçanlı mısır görmek kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına işarettir.

Kahve falında mısır koçanı almak maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında koçan mısır yemek hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil mısır koçanı görmek bunun kendisi için büyük şans olacağına, zahmete ve meşakkate düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mısır koçanı görmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında koçanlı mısır yemek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına yorulur.

Kahve falında koçan mısır görmek ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine işaret eder.

Kahve falında mısır koçanı toplamak maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir