AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıza sarılmak

Kahve falında kıza sarılmak

Kahve falında kıza sarılmak kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kıza sarılmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişiklikler özgüveninizi arttırmanıza yardım edebilir.

Kahve falında kıza sarılmak öpmek birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında aşık olduğun kıza sarılmak hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına delalettir.

Kahve falında bir kıza sarıldığını görmek kendisinin ve ailesinin geleceğine, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kızın beline sarılmak kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük kıza sarılmak maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızını sarı saçlı görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine işarettir.

Kahve falında genç bir kıza sarılmak aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında teyze kızına sarılmak kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, eşler arasında bir soğukluk olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir