AnaSayfa / Genel / Kahve falında genç bir kıza sarılmak

Kahve falında genç bir kıza sarılmak

Kahve falında genç bir kıza sarılmak gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında genç bir kıza sarılmak gördüyseniz:

  • Güçlü bir konumdasınız.

Kahve falında genç bir kıza sarılmak hanesindeki rızkın da artacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında genç bir kızı dudağından öpmek zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında genç bir kızın nişanlandığını görmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında genç bir kızın öldüğünü görmek hastalıklarının da şifasını bulacağına, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına delalet eder.

Kahve falında genç bir kızın hamile olduğunu görmek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında genç bir kızla konuşmak sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, anne baba duası alacağına rivayet eder.

Kahve falında genç bir kızla evlenmek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına işaret eder.

Kahve falında genc kızın hamile olduğunu görmek zamanının boşa gideceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir