AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıymada kurt görmek

Kahve falında kıymada kurt görmek

Kahve falında kıymada kurt görmek ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, iyi niyetle ses çıkarmayan fal sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıymada kurt gördüyseniz:

  • Yaptıklarınız yapacaklarınızın garantisi gibi görünebilir.

Kahve falında kıymanın içinde kurt görmek zor durumda kalacağına, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına yorulur.

Kahve falında kıymada kurt görmek eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kurtlanmış kıyma görmek askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında kurtlu kıyma görmek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında çok kıyma görmek en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, stresinin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında pişmemiş kıyma yemek yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yağlı kıyma görmek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kıyma vermek sorunlarını halletmeyi bileceğine, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir