AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıymanın içinde kurt görmek

Kahve falında kıymanın içinde kurt görmek

Kahve falında kıymanın içinde kurt görmek yeni lezzetlerin tadına varacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kıymanın içinde kurt gördüyseniz:

  • Beraberce vereceğiniz bazı kararları uygulamaya sokuyorsunuz.

Kahve falında kıymanın içinde kurt görmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, amaçlarınızın gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında kıymada kurt görmek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurtlu kıyma görmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında kurtlanmış kıyma görmek solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında süt içinde kurt görmek parasının ve malının eksik kalmayacağına, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine delalettir.

Kahve falında elmanın içinde kurt görmek geri planda kalacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında peynirin içinde kurt görmek daha büyük başarılar kazandıracağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine işaret eder.

Kahve falında hurma içinde kurt görmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir