AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtlanmış kıyma görmek

Kahve falında kurtlanmış kıyma görmek

Kahve falında kurtlanmış kıyma görmek şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, rızkının çeşitleneceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında kurtlanmış kıyma gördüyseniz:

  • Sadece akşam saatlerinde, abartılı duygular, aşırı hareketler nedeniyle ilişkilerde uyumsuzluklar söz konusu olabilir.

Kahve falında kıymanın içinde kurt görmek çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kıymada kurt görmek üzüntülü günler yaşanacağına, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurtlanmış kıyma görmek kötü gününden de geri duracağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına delalet eder.

Kahve falında kurtlu kıyma görmek karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine delalettir.

Kahve falında çiğ kıyma yemek görmek kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına delalet eder.

Kahve falında kıyma yoğurmak istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kıymalı ekmek eline büyük paralar geçeceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıymalı patates yemeği görmek işlerinin rast gideceğine, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir