AnaSayfa / Genel / Kahve falında olduğunu bilmek

Kahve falında olduğunu bilmek

Kahve falında olduğunu bilmek kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, bereketli ve hayırlı olacağına işaret eder.

Kahve falında olduğunu bilmek gördüyseniz:

  • Devamlılık zorunluluğu olmayan ilişkileri sonlandırmak ya da devam etmesi için gereken şeyleri yapmak yolunda adımlar atabilirsiniz.

Kahve falında her şeyi bilmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine delalet eder.

Kahve falında kendinin hamile olduğunu bilmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında öleceğini bilmek çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıyametin koptuğunu bilmek isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına yorulur.

Kahve falında annesinin öleceğini bilmek çok büyük kazanç elde edileceğine, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında annenin öldüğünü bilmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine işarettir.

Kahve falında evleneceğini bilmek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında soru bilmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir