AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyametin başladığını görmek

Kahve falında kıyametin başladığını görmek

Kahve falında kıyametin başladığını görmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıyametin başladığını gördüyseniz:

  • Aileniz, eşiniz ya da işvereniniz size karşı anlayışsız tutumlara girebilir.

Kahve falında kıyametin başladığını görmek malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıyametin kopmaya başladığını görmek başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hatime başlamak sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, sevgisinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında biriyle çıkmaya başlamak rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, rahatsızlıkların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni bir ilişkiye başlamak iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine alamet eder.

Kahve falında başka birinin namaza başladığını görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına inanılır.

Kahve falında ev yapmaya başlamak bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında işe başlamak maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, zenginliğinin süreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir