AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev yapmaya başlamak

Kahve falında ev yapmaya başlamak

Kahve falında ev yapmaya başlamak kendisi paralayacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ev yapmaya başlamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön planda özel bir kişiye gelecek planlarınızdan bahsedebilirsiniz.

Kahve falında ev yapmaya başlamak iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına işarettir.

Kahve falında bankada işe başlamak ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına delalet eder.

Kahve falında okula başladığını görmek işlerinin bollaşacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına inanılır.

Kahve falında yeni bir okula başladığını görmek işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, her konuda şansın yaver gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tekrar okula başlamak kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, hüsrana uğrayacağına yorulur.

Kahve falında liseye başladığını görmek kazanca kavuşacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına işaret eder.

Kahve falında hatime başlamak insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin namaza başladığını görmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir