AnaSayfa / Genel / Kahve falında hatime başlamak

Kahve falında hatime başlamak

Kahve falında hatime başlamak elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına alamet eder.

Kahve falında hatime başlamak gördüyseniz:

  • Kendi ortamınızdan fazla uzaklaşmamalısınız.

Kahve falında hatime başlamak korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında hatim duası görmek eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, hatalı yollara sapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hatim dağıtmak kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hatim yapmak aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında hatim okunduğunu görmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuranı kerim hatim etmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, çekilen hasretin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında hatime oturmak başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına tabir olunur.

Kahve falında kuranı hatim etmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir