AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşlarının öldüğünü duymak

Kahve falında arkadaşlarının öldüğünü duymak

Kahve falında arkadaşlarının öldüğünü duymak uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşlarının öldüğünü duymak gördüyseniz:

  • Evle ilgili bir durum partnerinizle uğraşmanız gerekmesi belli bir sorunun askıya alınmasına neden olabilir.

Kahve falında arkadaşlarının öldüğünü duymak tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında arkadaş öldüğünü duymak güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının öldürüldüğünü duymak çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, zor ve kötü günlerin geleceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının öldüğünü duymak ve ağlamak maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine inanılır.

Kahve falında bir arkadaşın öldüğünü duymak bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınızın öldüğünü duymak onu doyasıya yaşayacağına, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının annesinin öldüğünü duymak sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının öldüğünü duymak iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir