AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşınızın öldüğünü duymak

Kahve falında arkadaşınızın öldüğünü duymak

Kahve falında arkadaşınızın öldüğünü duymak çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşınızın öldüğünü duymak gördüyseniz:

  • Bir çok şey yerine tek bir konuyu hedeflerseniz oradan oraya sürüklenmekten kurtulursunuz.

Kahve falında arkadaşını öldügünü duymak sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, sahip olduğu nimetin artacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının babasının öldüğünü duymak şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, zorlanacağına delalettir.

Kahve falında bir arkadaşının öldüğünü duymak işe giren herkesin kalkınacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının öldüğünü duymak hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazancının katbekat artacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşımın öldüğünü duymak maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının öldürüldüğünü duymak kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşın öldüğünü duymak hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, onunla mutlu bir yuva kuracağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının annesinin öldüğünü duymak çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir