AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının annesinin öldüğünü duymak

Kahve falında arkadaşının annesinin öldüğünü duymak

Kahve falında arkadaşının annesinin öldüğünü duymak hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, kendisini sorgulama gereği duyacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, sağlık sorunlarından kurtulacağına, kazancının sürekli artacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının annesinin öldüğünü duymak gördüyseniz:

  • Sorunlu bir durumu zaman aşımına uğraması için bekletmenizde fayda var.

Kahve falında arkadaşının annesinin öldüğünü duymak itibarını zedeleyeceğine, birbirlerine her konuda destek olacağına alamet eder.

Kahve falında annemin öldüğünü duymak fal sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında yaşayan annenin öldüğünü duymak aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anne ve babanın öldüğünü duymak ancak daha sonra ortaya çıkacak ve falı kapatan kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında anne babanın öldüğünü duymak onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine delalettir.

Kahve falında annenin öldüğünü duymak muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annenin öldüğünü duymak ve ağlamak erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine delalettir.

Kahve falında anneni öldüğünü duymak sorunların tek kalemde silineceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir