AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının öldürüldüğünü duymak

Kahve falında arkadaşının öldürüldüğünü duymak

Kahve falında arkadaşının öldürüldüğünü duymak yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının öldürüldüğünü duymak gördüyseniz:

  • Değişik ortamlarda bulunabilir ilginç insanlarla tanışabilirsiniz.

Kahve falında en yakın arkadaşının öldüğünü duymak şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşımın öldüğünü duymak yalnız olmadığı için çok sevineceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaş öldüğünü duymak boş kuruntularla uğraşacağına, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını öldügünü duymak daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, başına türlü işler geleceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının öldüğünü duymak herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının babasının öldüğünü duymak atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının öldüğünü duymak ve ağlamak sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşın öldüğünü duymak elinin de bollaşacağına, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir