Kahve falında kıyafetleri yakmak

Kahve falında kıyafetleri yakmak uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine delalet eder.

Kahve falında kıyafetleri yakmak gördüyseniz:

  • Ormanı yakmaktansa daha uzlaşmacı veya sakin bir tavırla olaylara yaklaşmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında ütüyle kıyafet yakmak hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında sobada kıyafet yakmak sırrın kimselere söylenmeyeceğine, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında kıyafet yakmak kazancının da garanti ve sabit olacağına, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kıyafetleri yakmak kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıyafetlerini yakmak verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçlara kına yakmak ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına inanılır.

Kahve falında kendini yakmak kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında külot yakmak başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir