Kahve falında kıyafetleri dağıtmak

Kahve falında kıyafetleri dağıtmak arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, sevinçli ve güzel bir haber almaya, ister istemez çok üzüleceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kıyafetleri dağıtmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu açık etmemenizde fayda var.

Kahve falında kıyafetlerini dağıtmak dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıyafet dağıtmak isteklerini yerine geleceğine, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında ölünün kıyafetlerini dağıtmak kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, insanların güvenini kazanacağına delalettir.

Kahve falında kıyafetleri dağıtmak mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı alamet etmektedir.

Kahve falında çilek dağıtmak hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında insan eti dağıtmak inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına delalet eder.

Kahve falında katmer dağıtmak manevi olarak huzur içinde olacağına, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında helva yapıp dağıtmak çalışmaları kötüleyeceğine, huzur içinde yatacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir