AnaSayfa / Genel / Kahve falında çilek dağıtmak

Kahve falında çilek dağıtmak

Kahve falında çilek dağıtmak eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, hayırlı yollara gireceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında çilek dağıtmak gördüyseniz:

  • Yeni alanlar veya yollar arasından seçim yapmanız gerekebilir ya da çeşitli tekliflerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında çilek dağıtmak zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye çilek vermek bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında olgunlaşmamış çilek yemek yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine delalettir.

Kahve falında çilekli sakız görmek işlerin ve kazancın bir anda artacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yabani çilek görmek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çilek ağacından çilek yemek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çilek ve elma görmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine delalettir.

Kahve falında dev çilek görmek sevindirici olaylar yaşayacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir