AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan eti dağıtmak

Kahve falında insan eti dağıtmak

Kahve falında insan eti dağıtmak sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, çok günah işleyeceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına delalet eder.

Kahve falında insan eti dağıtmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik şekilde sizin için önemli bir kişinin dikkatini çekebilirsiniz.

Kahve falında insan eti dağıtmak toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında insanlara yemek dağıtmak maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına rivayet eder.

Kahve falında insanlara su dağıtmak öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında etli pilav dağıtmak hem de zengin biri olacağına, ekonomik durumunun düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında et dağıtmak huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında dana eti dağıtmak zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında et kesmek ve dağıtmak işlerin daha kötüye gideceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında pilav ve et dağıtmak farklı şeyler deneyeceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir