AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyafetle yüzmek

Kahve falında kıyafetle yüzmek

Kahve falında kıyafetle yüzmek ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, evde tatlı bir telaş yaşanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıyafetle yüzmek gördüyseniz:

  • Aşırı güven problem yaratabilir.

Kahve falında denizde kıyafetle yüzmek sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, hayatının çok daha kolay hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında kıyafetle havuzda yüzmek fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine yorulur.

Kahve falında havuzda kıyafetlerle yüzmek dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına yorulur.

Kahve falında kıyafetlerle yüzmek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine işaret eder.

Kahve falında kıyafetle yüzmek ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni kıyafetler aldığını görmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün kıyafetini yıkamak yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, huzurlu günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek kıyafetleri almak anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, gelecekte yüzünün güleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir