AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde kıyafetle yüzmek

Kahve falında denizde kıyafetle yüzmek

Kahve falında denizde kıyafetle yüzmek cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına alamet eder.

Kahve falında denizde kıyafetle yüzmek gördüyseniz:

  • Herkes sizin kadar dışa dönük olmayabilir.

Kahve falında denizde kıyafetle yüzmek aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıyafetle yüzmek atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine delalet eder.

Kahve falında havuzda kıyafetlerle yüzmek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında kıyafetle havuzda yüzmek mallarının da hayırlı olacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıyafetlerle yüzmek iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizci kıyafeti görmek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında kıyafetlerle denize girmek insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz kıyafeti görmek daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir