AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin içinde boğulmak

Kahve falında denizin içinde boğulmak

Kahve falında denizin içinde boğulmak bol rızık sahibi olunacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine inanılır.

Kahve falında denizin içinde boğulmak gördüyseniz:

  • Kontrolden çıkan olaylar söz konusu olabilir.

Kahve falında denizin içinde boğulmak özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına rivayet eder.

Kahve falında birini bokun içinde görmek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde boğulmak muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında kan içinde boğulmak çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine işarettir.

Kahve falında kendini bokun içinde görmek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, iyi halinin kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bokun içinde yüzmek böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında su içinde boğulmak ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde boğulanı görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir