AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyafet bulmak

Kahve falında kıyafet bulmak

Kahve falında kıyafet bulmak malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine işaret eder.

Kahve falında kıyafet bulmak gördüyseniz:

  • İş birlikleriniz, ilişkileriniz, iş bağlantılarınız, planlarınız, görevleriniz veya projelerinizle ilgili yeni bilgiler açığa çıkabilir veya gelen yeni haberlerle yüzleşmeniz gerekebilir.

Kahve falında kıyafet bulmak yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında renkli kıyafet almak hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ihram kıyafeti görmek herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına yorulur.

Kahve falında birini asker kıyafetiyle görmek durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıyafetle yıkanmak rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında altın kıyafet görmek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında giyilmiş kıyafetler görmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına delalettir.

Kahve falında ameliyat kıyafeti giymek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir