Kahve falında giyilmiş kıyafetler görmek

Kahve falında giyilmiş kıyafetler görmek çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına delalet eder.

Kahve falında giyilmiş kıyafetler gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle fikirleriniz birbirinden oldukça farklı olabilir ya da olaylara farklı açılardan yaklaşıyor olabilirsiniz.

Kahve falında kıyafetini görmek uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine işarettir.

Kahve falında toz pembe kıyafet görmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz kıyafetli erkek görmek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına alamet eder.

Kahve falında siyah kıyafetli insan görmek işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında yenı kıyafet görmek çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, zor zamanların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hacı kıyafeti görmek asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında kıyafetinin kesildiğini görmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına delalettir.

Kahve falında kıyafet üstünde kan görmek kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir