AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli kıyafet almak

Kahve falında renkli kıyafet almak

Kahve falında renkli kıyafet almak büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, çok hayırlı işlere girileceğine, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, hayatını stresten uzakta geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında renkli kıyafet almak gördüyseniz:

  • En ufak bir boşlukta kaleye gol yeme ihtimaliniz var.

Kahve falında mavi renkte kıyafet görmek verimli ve bereketli işler yapacağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında turuncu renk kıyafet giymek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine yorulur.

Kahve falında sarı renk kıyafet görmek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, gözyaşının kuruyacağına delalet eder.

Kahve falında turuncu renk kıyafet görmek başarılarının her geçen gün artacağına, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına işarettir.

Kahve falında renkli kıyafetler görmek önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında renk renk kıyafet görmek maddi ve manevi olarak destek olacağına, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil renkli kıyafet görmek korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına delalettir.

Kahve falında mavi renkli kıyafet görmek ancak daha sonara falı kapatan kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir