AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıvırcık görmek

Kahve falında kıvırcık görmek

Kahve falında kıvırcık görmek kendisi için isabetli adımlar atacağına, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, ailesini kaybedeceğine, yüzünün her daim güleceğine, kederinin dağılacağına, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kıvırcık gördüyseniz:

  • Sıradışı iş birlikleri bakış açınızı genişletebilir.

Kahve falında kıvırcık dikmek büyük atılımların yapılacağına, acılarını dindireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıvırcık saçlı birini görmek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, icat yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıvırcık tarlası görmek çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına tabir olunur.

Kahve falında saçlarını uzun ve kıvırcık görmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına alamet eder.

Kahve falında saçı kıvırcık yapmak elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında saçların kıvırcık olduğunu görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine alamet eder.

Kahve falında kıvırcık marul yemek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, fakirleşeceğine delalettir.

Kahve falında birini kıvırcık saçlı görmek kafasını rahatlatacağına, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir