AnaSayfa / Genel / Kahve falında hortumla temizlik yapmak

Kahve falında hortumla temizlik yapmak

Kahve falında hortumla temizlik yapmak gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına yorulur.

Kahve falında hortumla temizlik yapmak gördüyseniz:

  • Belli jest veya yardım talepleriniz olabilir ya da aradığınız şeylerin cevaplarını bilen kişilerle iletişim kurabilirsiniz.

Kahve falında hortumla temizlik yapmak evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, bereket ve huzur getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hortumla sulama yapmak hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine işaret eder.

Kahve falında hortumla banyo yapmak manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında banyoda temizlik yapmak harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında temiz suda banyo yapmak elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında işyerinde temizlik yapmak pişman olacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında süpürmek temizlik yapmak sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının evinde temizlik yapmak çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir