AnaSayfa / Genel / Kahve falında temizlik yapmak

Kahve falında temizlik yapmak

Kahve falında temizlik yapmak uykusuz geceler yaşayacağına, parasına da para ekleyeceğine, spora başlayacağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında temizlik yapmak gördüyseniz:

  • Finansal durumunuzu veya iş hayatınızı ilgilendiren ilişkiler ön plana çıkmaya başlıyor.

Kahve falında banyo yapmak temizlenmek aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski evde temizlik yapmak muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, yalan söyleyeceğine işarettir.

Kahve falında temizliği yapmak sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eski huzurun yeniden sağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlıkta temizlik yapmak çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, sevinçli ve güzel günler görüleceğine delalettir.

Kahve falında temiz suda banyo yapmak sağlığının yerine geleceğine, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına tabir olunur.

Kahve falında hortumla temizlik yapmak yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sürekli temizlik yapmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ev temizlik yapmak birikiminin artacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir