AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşlarını ağlarken görmek

Kahve falında arkadaşlarını ağlarken görmek

Kahve falında arkadaşlarını ağlarken görmek kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, büyük hatalar yapacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, elindeki işi rayına oturtacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, herkesin yardımına koşan fal sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, hayatının afiyette geçeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşlarını ağlarken gördüyseniz:

  • Bazı konuları ne kadar yeniden düzenlemeye çalışır, müdahalede bulunur veya ne kadar uyarlarsanız istediğiniz karşılığı almanız o kadar zor olabilir.

Kahve falında ağlayan arkadaşını teselli etmek iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında bir arkadaşını ağlarken görmek özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşımı ağlarken görmek boş kuruntularla uğraşacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşlarını ağlarken görmek kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine rivayet eder.

Kahve falında bir arkadaşını ağlatmak gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşını ağlarken görmek kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına delalettir.

Kahve falında en yakın arkadaşını ağlarken görmek kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına inanılır.

Kahve falında ağlayan bir arkadaşını görmek hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, pişman olacağı şeyler yapacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir