AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşımı ağlarken görmek

Kahve falında arkadaşımı ağlarken görmek

Kahve falında arkadaşımı ağlarken görmek çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, hayırlı gelişmeler yaşanacağına, psikolojik sorunların geride kalacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşımı ağlarken gördüyseniz:

  • Uzun zamandan beri haber alamadığınız bir eski sevgiliniz yeniden ortaya çıkabilir.

Kahve falında erkek arkadaşını ağlarken görmek ilerleyemeyeceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına inanılır.

Kahve falında iş arkadaşını ağlarken görmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşı ağlarken görmek endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Kahve falında ağlayan arkadaş görmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine işaret eder.

Kahve falında ağlayan bir arkadaşını görmek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına delalet eder.

Kahve falında bir arkadaşı ağlarken görmek çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Kahve falında bir arkadaşını ağlarken görmek yeni bir ilişkiye başlamaya, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşını ağlarken görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir