AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşını ağlatmak

Kahve falında bir arkadaşını ağlatmak

Kahve falında bir arkadaşını ağlatmak bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, hem yıpranacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında bir arkadaşını ağlatmak gördüyseniz:

  • Yeni iş birliklerine, ortaklıklara veya ilişkilere açık olmalısınız.

Kahve falında yakın arkadaşını ağlarken görmek zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir arkadaşını ağlarken görmek eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşı ağlarken görmek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında ağlayan arkadaş görmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, nimet ve berekete ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşını ağlarken görmek kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşını ağlarken görmek eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, malının ve aşının da çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağlayan arkadaşını teselli etmek huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, düşmanlarının güçleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir arkadaşını ağlatmak huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir