AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayan bir arkadaşını görmek

Kahve falında ağlayan bir arkadaşını görmek

Kahve falında ağlayan bir arkadaşını görmek ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağlayan bir arkadaşını gördüyseniz:

  • Bazı konulara gönüllü olmadan önce düşünmekte fayda var.

Kahve falında yakın arkadaşını ağlarken görmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşı ağlayarak görmek yazgısının güzelleşeceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşlarını ağlarken görmek onun yasaklarını çiğneyeceğine, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşını ağlatmak vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşını ağlıyor görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine inanılır.

Kahve falında iş arkadaşını ağlarken görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşını ağlarken görmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşını ağlatmak kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir