AnaSayfa / Genel / Kahve falında kışın yeşillik görmek

Kahve falında kışın yeşillik görmek

Kahve falında kışın yeşillik görmek yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, daha zengin hale geleceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, hem de fal sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kışın yeşillik gördüyseniz:

  • İnsanlar şikayet veya eleştirilere aşırı tepkiler verebilirler.

Kahve falında kışın yeşillik görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kışın deniz görmek son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kışın dondurma yemek rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına delalet eder.

Kahve falında kışın üzüm görmek istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, geçmişi unutup geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kışın erik yemek kişiye hep umut olacağına, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kışın yılan görmek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kışın denizde yüzmek kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kışın yüzmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir