AnaSayfa / Genel / Kahve falında kışın denizde yüzmek

Kahve falında kışın denizde yüzmek

Kahve falında kışın denizde yüzmek hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, insanlarla iç içe olacağına, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kışın denizde yüzmek gördüyseniz:

  • Farkında olmadığınız bazı sinir gerilimlerine sahipsiniz.

Kahve falında kışın denizde yüzmek çok mutlu bir hayata sahip olacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine inanılır.

Kahve falında kışın yüzmek emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kışın deniz görmek çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında kışın denize girmek hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kışın terlik giymek büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Kahve falında kışın erik yemek evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kışın yaz görmek zorlukları atlatacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kışın karpuz yemek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir