AnaSayfa / Genel / Kahve falında kışın deniz görmek

Kahve falında kışın deniz görmek

Kahve falında kışın deniz görmek mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, çok sıkıntılı bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında kışın deniz gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere anlayışlı davranmalı, kendiniz için istediğiniz özgürlüğü onlara da sağlamalısınız.

Kahve falında kışın denizde yüzmek tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine işaret eder.

Kahve falında kışın deniz görmek zor ve kötü günler geçireceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında kışın denize girmek gelirinin düşeceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Kahve falında kışın yeşillik görmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında kışın güneş görmek iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine delalet eder.

Kahve falında kışın yaz görmek kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına alamet eder.

Kahve falında kışın dondurma yemek iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kışın karpuz görmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, büyük bir başarıya ulaşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir