AnaSayfa / Genel / Kahve falında kışın üzüm görmek

Kahve falında kışın üzüm görmek

Kahve falında kışın üzüm görmek çok büyük başarılar kazanılacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, berekete ve bolluğa kavuşulacağına, kısaysa da ömrün kısa süreceğine yorulur.

Kahve falında kışın üzüm gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız veya bir akrabanız sizi yarı yolda bırakarak veya hayal kırıklığına uğratarak üzebilir.

Kahve falında kışın üzüm görmek gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kışın üzüm yemek başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kışın denizde yüzmek müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine alamet eder.

Kahve falında kışın kar görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında kışın kiraz görmek beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kışın yeşillik görmek yepyeni projelerle uğraşacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına işarettir.

Kahve falında kışın kiraz yemek ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, dileklerin kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kışın yılan görmek alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir