AnaSayfa / Genel / Kahve falında kışın yüzmek

Kahve falında kışın yüzmek

Kahve falında kışın yüzmek gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, haneye dertlerin gireceğine , ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kışın yüzmek gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde, aile meselelerinizde veya iş hayatınızda bazı güçlüklerle karşılaşabilirsiniz.İnsanlarla sürtüşme meylindesiniz.

Kahve falında kışın yüzmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eşe dosta yardım edileceğine alamet eder.

Kahve falında kışın denizde yüzmek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, çok mutlu ve huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kışın karpuz yemek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına inanılır.

Kahve falında kışın denize girmek iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına yorulur.

Kahve falında kışın ağaçların çiçek açtığını görmek geçim zorluğundan kurtulacağına, kızı olanların da gelin edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kışın güneş görmek bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına yorulur.

Kahve falında kışın yılan görmek hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine delalet eder.

Kahve falında kışın kar görmek imkânlarını kaybedeceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir