AnaSayfa / Genel / Kahve falında kışın kar görmek

Kahve falında kışın kar görmek

Kahve falında kışın kar görmek girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, parlak bir kariyere sahip olunacağına, yazgısının güzelleşeceğine, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kışın kar gördüyseniz:

  • Şansını zorlayan kişiler sinirlerinizi bozabilir.

Kahve falında kışın kar görmek evlerin ayrılacağına, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kışın kar yağdığını görmek geçim sıkıntısının olmayacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kışın denizde yüzmek küslerin barışacağına, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında kışın yeşillik görmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına yorulur.

Kahve falında kışın deniz görmek rahat şekilde yaşayacağına, çalışmalarının karşılığını alacağına tabir olunur.

Kahve falında kışın gül görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kışın kiraz yemek yol yordam öğretileceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına işarettir.

Kahve falında kışın terlik giymek saygınlık kazanacağına, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir