AnaSayfa / Genel / Kahve falında kışın kar yağdığını görmek

Kahve falında kışın kar yağdığını görmek

Kahve falında kışın kar yağdığını görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, dirliğin bozulabileceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, kişinin sıkıntıların artacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, büyük başarılara imza atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kışın kar yağdığını gördüyseniz:

  • Uzaktan gelen biriyle tanışacaksınız.

Kahve falında kışın kar yağdığını görmek işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kışın kar görmek atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kışın yüzmek bol nimete kavuşulacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kışın güneş görmek gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında kışın karpuz yemek bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kışın dondurma yemek neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kışın karpuz görmek çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında kışın denize girmek neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir